Dag 5+6.

Idag är det fredag och jag ligger nu hemma i min säng. TRÅKIGT. Även om det är skönt att vara hemma... Men det händer ju inget? Ingen fart som i paris när allt verkligen hände hela tiden och man skrattade så magmusklerna värkte.

Igår gick vi upp lite senare, så vi träffades utanför hostelet när alla var färdigpackade klockan halv tio. Vi tog sen metron (tunnelbanan) till nya triumfbågen, den var verkligen så super modern. Men måste erkänna att den gamla är enormt mycket mer pampig och sevärd. Efter det bar det av mot bastiljen. Där vi även såg en hemlös familj. De gör verkligen ont i hjärtat att se så små barn i de skicket. Förstår verkligen inte hur folket i paris kan gå förbi de varje dag utan att någon gör något.. Lunchen blev chockerande nog mc donalds hehe.

Hemresan gick hur enkel som helst. Även om vi kom på två olika tåg emot flygplatsen för det var så enormt mycket folk. Men alla kom fram i tid trötta och glada. Flygresan gick också bra, vi landade 10 minuter innan beräknad tid. Väl framme på flygplatsen i Köpenhamn började folk skiljas åt. De kändes redan då tomt utan allt folk kring sig. Så vad säger ni mina kära nfu kompisar ska vi hyra ett rum och sova i trånga dubbelsängar varje natt ;)?

Tack så jätte jätte mycket till nfu som gjort detta möjligt. TACK även till Nikke och Pärat som nog är världens bästa lärare och människor.

Tur vi alla ses på måndag igen vi är verkligen lyckligt lottade, tack för mig over and out.

Den sista hälsningen får väl gå till Johannes Franck (biträdande rektor)

Kommentarer
Postat av: Frida

Tack själv emlan da man. Riktigt trevligt. Tack till alla som har varit med och gjort resan så bra som möligt. Tack till Skolan!

2011-11-04 @ 12:42:17
Postat av: Sara

Har varit askalasroligt och vill även jag tacka till alla som varit inblandade och gjort resan suveränt rolig!

2011-11-04 @ 17:29:14
Postat av: T O V E K J A E R R A N (en fotoblogg)

Tack fina NFU för minnen man aldrig kommer glömma. Inte ens om man försöker.

<3

2011-11-04 @ 23:45:20
URL: http://tovekjaerran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0