Sista chansen!

Nu är det absolut sista chansen för att köpa skolkläder detta året! Joakim kommer att stå på C100 med provkläder så att man kan testa vilken storlek man vill ha och så. sen är det bara till att beställa och betala!

Det gäller alltså nu på Torsdag mellan klockan 12.00-13:00! Var där!


Dansk Fredag!

Fredagen den 30/3 (inte denna men nästa fredag) så kör vi danskt tema i matsalen! Vi kommer spela dansk musik i högtalarna och eventuellt bjuda på något extra danskt!

Är det så att er stora musikidol råkar vara dansk? är årets sommarplåga en dansk låt eller råkar det bara finnas en dansk låt som du tycker om så kommentera gärna inlägget så att vi kan spela just den danska musiken som du lyssnar på!


Kim Larsen - Hvad gør vi nu lille du

Kallelse till Elevrådets årsmöte!

Härmed skickar elevrådet ut kallelsen till sitt årsmöte den 12 April klockan 9.00 i klassrum B102
Alla är varmtvälkommna att delta och ni får gärna komma med egna motioner. Finns det något ni inte tycker fungerar eller något ni vill ordna så är det bara till att mejla Helena Björkman på Itslearning.

Behöver ni hjälp med er motion så är ni varmt välkomna att prata med någon av ledamöterna i Elevrådet.

Dagordning till årsmötet

Mötet öppnas
Närvaro
Val av mötesordförande
Val av mötessekreterare
Val av justerare
Verksamhetsberättelse för läsåret 11/12
Budget information
Stadgeändring – frimatecknare, poster
Styrelse för läsåret 12/13 sätts (går i bruk augusti 2012)
Inskickade motioner
Övrigt
Mötet avslutas

Påsktävlingar!

Hej Alla NFU:are!

Fredagen den 30 Mars så kommer vi ha den årliga påsktävlingen! Vi kommer att gömma nio stycken pyntade kinderägg på innergården och i C-byggnaden(dock inte C100). Ni ska leta upp dessa äggen om den som finner dem han vinner dem. Det finns dock en liten regel, det är att om man har hittat ett ägg så få man inte fortsätta leta! I två av dessa fina kinderägg så kommer det att finnas en liten lapp. De två som får dessa ägg med lappar i har då vunnit tävlingen och kommer få ett pris som delas ut på Elevrådets årsmöte den 12 April klockan 9:00 i B102.

Vi hoppas på en super dag och kanske kommer en liten kyckling på besök!

Imorgon är det Spansk fredag!

Imorgon så kommer det att spelas spansk musik i matsalen och det kommer även att serveras nachos!

Missa inte denna trevliga fredag!


Elevrådet på Ungdomsparlamentet

Idag befann sig elevrådet på Kommunhuset klockan 9.00 för att delta i Undomsparlamentet. Ungdomsparlametet är består av tre träffar per år då alla skolorna i kommunen deltar med några representanter. Man diskuterar där politiska beslut som fattas i kommunen som på något vis rör eleverna. De skolorna som medverkar i ungdomsparlamentet är Nils Fredriksson Utbildning, Centralskolan, Klågerupskolan och Spångholmskolan. Idag hade elevrådet från NFU en motion med i dagordningen som väckte många känslor, det slutade ändå väl och vi ska följa upp vår motion på nästa ungdomsråd. Vad vi pratade om kommer antagligen finnas med i både lokaltidningen och i Omkretsdelen i Sydsvenskan.

Här kommer lite bilder som togs under denna förmiddag.



RSS 2.0