Bildbomb 29/9

Svårt med fysik B?.....
.....Svårt med Danska?
Nejdå, inte danska i alla fall! tycker Amie och Emelie.
Fysik b är nog lite svårare... fast det är bara vad jag tror.
Annars flödade kreativiteten på skolan idag. Både i estetsalen och i gymmet.
Klicka på bilderna för att se dem stora.
Och så lite kärlek...
Fast egentligen äter vi inte godis på studieplanen.... Men Emma fyller ju inte 18 varje dag! ;D

Help?

Jag behöver hjälp! Riktar mig mest mot elever från skolan, men vad vill ni läsa om här? Vad vill ni se bilder på? Jag behöver era åsikter och synpunkter, för att detta ska bli så bra som möjligt! Så snääääälla, snälla snälla. Lämna en kommentar! Jag uppskattar all hjälp jag kan få.
Tack så mycket!

Föreläsningsmässa i Göteborg 15/9

Onsdagen den 15/9 fick två förväntasfulla elever följa med Tobias, Hampus och Lena till Göteborg och en företagsmässa på Svenska Mässan. Intressant, spännande och en aning förvirrande var det. Men en hel del idéer och tips fick vi med oss hem. Här kommer några bilder:
"Har du tagit en bild på bilen i parkeringshuset?" frågade Tobias. Louise ställde flitigt upp!
Bert, Erika och Susanne ställde också upp på bild tillsammans med Helena och Louise. Det tyckte vi var trevligt.
"Ni har inte missat chokladfontänen va?" Frågade Tobias. Klart vi inte gjorde. Tummen upp!
Precis innan Bert, Erika och Susanne skulle prata. Erika Johansson var värdinna medan Susanne Gunnarsson (VM och OS medaljör i kanot) talade om fokusering och mål och Bert Karlsson (grundare av Skara Sommarland bl a.) talade om hur han gick från butiksägare till en av Sveriges mest inflytelserika och mäktigaste i den Svenska musikbranschen. Han slank även inom om politiken och berättade om hans tid i riksdagen och passade även på att slänga en och annan känga åt övriga parti.

Om skolan

Nils Fredriksson Utbildning (NFU) är en kommunal skola i Svedala. På skolan finns ungdomsgymnasium, komvux, Sfi (Svenska för invandrare) och en Kvalificerad Yrkesutbildning inom IT. Att studera vid NFU ger dig stora valmöjligheter. Dina egna önskemål står i fokus och du kan själv utforma din studieplan. Det gäller både för dig som går på gymnasiet och för dig som är vuxenstuderande.

Skön uteplats


Dina kombinationsmöjligheter är många. Om du till exempel vill studera matematik på gymnasienivå och samtidigt vill läsa upp dina betyg i engelska på grundskolenivå går detta utmärkt. Om du arbetar kan du kombinera studier på komvux och arbete och endast läsa en av våra många kurser.

Skolan erbjuder datautbildningar på olika nivåer, ekonomiska, beteendevetenskapliga, naturvetenskapliga, språk- och samhällsvetenskapliga kurser. När det gäller matematik samarbetar vi med LTH i Lund och kan på så sätt även erbjuda matematik på högskolenivå.

Skolan kännetecknas av stor valfrihet både vad det gäller kursutbud, studietakt och inlärningssätt. För att skapa goda förutsättningar för inlärning satsar vi även på fysiska aktiviteter. Varje dag kan du delta i något av skolans fem rörelsepass.

Välkommen att besöka oss!


RSS 2.0