Om skolan

Nils Fredriksson Utbildning (NFU) är en kommunal skola i Svedala. På skolan finns ungdomsgymnasium, komvux, Sfi (Svenska för invandrare) och en Kvalificerad Yrkesutbildning inom IT. Att studera vid NFU ger dig stora valmöjligheter. Dina egna önskemål står i fokus och du kan själv utforma din studieplan. Det gäller både för dig som går på gymnasiet och för dig som är vuxenstuderande.

Skön uteplats


Dina kombinationsmöjligheter är många. Om du till exempel vill studera matematik på gymnasienivå och samtidigt vill läsa upp dina betyg i engelska på grundskolenivå går detta utmärkt. Om du arbetar kan du kombinera studier på komvux och arbete och endast läsa en av våra många kurser.

Skolan erbjuder datautbildningar på olika nivåer, ekonomiska, beteendevetenskapliga, naturvetenskapliga, språk- och samhällsvetenskapliga kurser. När det gäller matematik samarbetar vi med LTH i Lund och kan på så sätt även erbjuda matematik på högskolenivå.

Skolan kännetecknas av stor valfrihet både vad det gäller kursutbud, studietakt och inlärningssätt. För att skapa goda förutsättningar för inlärning satsar vi även på fysiska aktiviteter. Varje dag kan du delta i något av skolans fem rörelsepass.

Välkommen att besöka oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0